Läs tips och recensioner om allt från katter till spel

Som uppfödare av katter har jag såklart lärt mig massor som handlar just om katter. Både om den ras jag föder upp och andra, hur man uppfostrar dem, vilka problem som kan uppstå och en massa andra saker. Innan jag började med katterna försökte jag lära mig mer om det och räknade med att bli duktig med tiden.

Det jag inte räknat ut var att jag skulle bli bättre på en massa olika saker liksom av bara farten. Som det här att ju mer man kan om något, desto bättre beslut kan man ta. När man själv har kunskap kan man göra bättre överväganden och det är dessutom svårare för andra att lura en.

Bra på allt?

Ibland känns det som att jag blir bättre på andra saker i takt med att jag jobbar med katterna också. Man lär sig så mycket av dem. Det smittar av sig så mycket på allt annat jag gör, hur jag tänker och resonerar, vad jag tycker är viktigt och hur jag gör mina val, i alla olika områden av livet.

Ett exempel är i spelande. Jag tycker det kan vara en skön avkoppling, men jag märker att jag tänker annorlunda nu. Att jag utvecklas också i det, även om jag aldrig haft det som syfte. Ett spel som är min favorit just nu är Starburst slot, du kan läsa mer i det i spelrecensionen från starburstfreespins.nu om du vill.

Slots är roliga att spela eftersom de för det mesta är så lätta att förstå sig på. Att man kan vinna pengar eller ta sig vidare till bonusspel lockar ju också. Men just att det är enkelt gillar jag. Jag tänker mycket nog på sånt som rör katterna, jag orkar inte tänka så mycket när jag ska göra något för att vila.